Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Τα Χριστούγεννα είμαστε εμείς

Τα Χριστούγεννα ανήκουν σε όλο τον κόσμο.  Όλοι οι άνθρωποι ακόμα και οι φτωχοί και άστεγοι χρειάζονται την συντροφικότητά μας. Όλος ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει όλο τον κόσμο. Αυτό το νόημα έχει η γιορτή των Χριστουγέννων. Καλή καρδιά, αγάπη, συντροφιά, χαμόγελο, βοήθεια προς όλους… ό,τι πιο καλό έχουμε πρέπει να το δώσουμε αυτές τις μέρες σε όλους, ειδικά στους ανήμπορους. Μην αφήσουμε τους συνανθρώπους μας να υποφέρουν αυτές τις ημέρες… ας σβήσουμε αυτές τις Άγιες μέρες την μοναξιά που πνίγει ορισμένους  συνανθρώπους μας. Ας χαρίσουμε ένα δωράκι σε κάποιο φτωχό παιδάκι που θα το κάνει να χαρεί από το πουθενά… θα το κάνει να πιστέψει στον Αι Βασίλη, να πιστέψει στον Χριστό μας.
Ας γυρίσουμε τις πλάτες μας στους ανάξιους και βολεμένους πολιτικούς όλου του κόσμου που προσπαθούν μανιωδώς να αμαυρώσουν με την οικονομική κρίση την διάθεσή μας αυτές τις ημέρες και πάνω απ’ όλα να μην αισθανθούμε την γέννηση του Χριστού μας.

   
Ας γίνουμε εμείς οι καλοί πολιτικοί της διπλανής πόρτας, που θα κάνουν τους φτωχούς να χαρούν, τα παιδιά να χαμογελάσουν και ας φωτίσουμε εμείς την γη με τα λαμπιόνια της καρδιάς και της ψυχής μας. 
Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά… θα τα κάνουμε εμείς διαφορετικά… μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο αρκεί να πιαστούμε όλοι χέρι χέρι… τα Χριστούγεννα είμαστε εμείς και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, κανένας συνάνθρωπός μας να μην αισθανθεί μόνος αυτές τις μέρες… από εμάς εξαρτάται… άλλωστε σήμερα είναι αυτοί, αύριο μπορεί να είμαστε εμείς!!!
Καλό σας βράδυ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου