Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΑΣ


ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΜΟΡΦΟ Ε;  
«Ω ΕΛΑΤΟ , Ω ΕΛΑΤΟ… Μ’ ΑΡΕΣΕΙΣ ΠΩΣ Μ’ ΑΡΕΣΕΙΣ»!!!
«ΣΑΝ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ, ΦΟΥΝΤΩΤΟ ΚΑΜΑΡΩΤΟ, ΝΑ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ, ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ Τ’ ΑΝΟΙΧΤΟ»!!!
Έπεσε πολύ φόρτωμα φέτος. Το τι στολίδι κουβαλάει το κάθε κλαδί του … δεν λέγεται!!! Τι τραβάνε κι αυτά τα δέντρα. Κάθε χρόνο τα κατεβάζεις από το πατάρι, τα ξεσκονίζεις, ψάχνεις και τα στολίδια του, του προσθέτεις και μερικά καινούργια και ειδού το αποτέλεσμα!!!
Τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα σου βγάζουν πολύ χαρά, ζεστασιά και εκπέμπουν ρομαντισμό. Μέχρι και το σκυλάκι μας (Cookie) την αράζει δίπλα απ’ την φάτνη. Το δέντρο σε κάθε σπίτι εκπέμπει θετική ενέργεια. Τα σκυλιά λένε αράζουν σε εκείνο το σημείο του σπιτιού όπου υπάρχει πολύ θετική ενέργεια.
Όλα λοιπόν όμορφα και ωραία… για τον ερχομό του Χριστού μας και την επίσκεψη του Αι Βασίλη… Καλά καλά! Μην με παρεξηγείτε… λείπουν πολλά ακόμα… κουραμπιέδες, μελομακάρονα, γλυκά, σοκολάτες, μπισκότα… αλλά ακόμα είναι νωρίς γι’ αυτά. Μην τα φάμε και μπαγιάτικα… χι χι χι!!! Λίγο ΧΙ ΧΙ ΧΙ εμείς, λίγο ΧΟ ΧΟ ΧΟ ο Αι Βασίλης, κάπου στο ενδιάμεσο θα τα βρούμε.
Καλό σας βράδυ… και όσοι δεν στολίσατε… να στολίσετε… πριν το Πάσχα ε; … χιχιχιχιχι!!!
 

1 σχόλιο:

  1. Καλό μήνα και σε σένα Δήμητρα. Χρόνια πολλά και καλές γιορτές να έχεις εσύ και η οικογένειά σου και ΝΑΙ με θετικότατη ενέργεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή